Search found 4 matches

by kevanatkins
Tue Aug 29, 2017 7:54 pm
Forum: JLM Audio Kits
Topic: JLM 60Watt Power AMP Kit
Replies: 255
Views: 306456

Re: JLM 60Watt Power AMP Kit

Yikes. I didn't get a notification about your reply. Anyway... I haven't made much headway since. There's no link on the mute terminal. I've attached some photos. You must fit the link between mute and -V to turn the amp ON. Without the link you will be in mute so will never get anything out of the...
by kevanatkins
Tue Aug 29, 2017 7:51 pm
Forum: JLM Audio Kits
Topic: JLM 60Watt Power AMP Kit
Replies: 255
Views: 306456

Re: JLM 60Watt Power AMP Kit

Yikes. I didn't get a notification about your reply. Anyway... I haven't made much headway since. There's no link on the mute terminal. I've attached some photos. You must fit the link between mute and -V to turn the amp ON. Without the link you will be in mute so will never get anything out of the...
by kevanatkins
Mon Aug 28, 2017 10:40 pm
Forum: JLM Audio Kits
Topic: JLM 60Watt Power AMP Kit
Replies: 255
Views: 306456

Re: JLM 60Watt Power AMP Kit

Yikes. I didn't get a notification about your reply. Anyway...

I haven't made much headway since. There's no link on the mute terminal. I've attached some photos.
by kevanatkins
Fri Aug 25, 2017 9:27 pm
Forum: JLM Audio Kits
Topic: JLM 60Watt Power AMP Kit
Replies: 255
Views: 306456

Re: JLM 60Watt Power AMP Kit

I’m having trouble getting this to work. The amp does not pass any signal at all. Power supply-wise I’m running off 2x Mean Well LRS-150-24 supplies to create my +/- rails. I’m taking a balanced signal from my RME Fireface 400. I know there’s a signal present at the input (a test tone), which is mea...